Редактор: e-mail: Кадър: БТВНищо повече не мога да кажа от това, което

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВНищо повече не мога да кажа от това, което
Коментари Харесай

Бисер Петков: Бях близо до подаване на оставка, преди премиерът да ме отстрани

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Нищо повече не мога да кажа от това, което се сподели за моята оставка. Но аз бях покрай подаване на оставка заради липса на поддръжка за някои политики, които трябваше да се развиват. Примерно моментът за погашение на хонорари на персоналните асистенти за възрастните хора, само че това е минало и затворена страница за мен, би трябвало да гледаме напред, сподели някогашният обществен министър Бисер Петков в „ Тази заран ” по БТВ.

Попитан от Хекимян, по какъв начин ще разяснява думите на Бойко Борисов, че е бил отхвърлен като министър, защото никой в кабинета не желал да работи с него, Бисер Петков направи следния коментар: „ Това е усещане, което очевидно министър председателят има. Търсил съм естествена връзка с сътрудници, само че евентуално усещането в профил е било друго. Не мога да разясня думите на премиера, с който от ноември не съм приказвал. ”

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР